Header

Contact

Regulamente 

Pop Lupu Coriolan  0740 / 963.274

Înscrieri

Vlad Amariei 0740 / 180.319

20.07.2010

Amza Margarit (SportLife): Vom avea 100 de echipe

EON Kinder

Ce inseamna SportLife?

Grupul de firme SportLife isi desfasoara activitatile in jurul sportului, avand ca scop principal  imbunatatirea situatiei  sportului romanesc si  a situatiei sportivului roman, prin: import si distributie de echipamente si materiale sportive ( SC Marplus Srl, SC MCV Sport Srl ) si organizare de evenimente sportive (SportLife Events).

SportLife este furnizorul oficial de echipamente si materiale sportive al FRH (Federatia Romana de Handbal) incepand cu anul 2008, furnizor oficial de materiale specifice al FRA (Federatia Romana de Atletism) si Partener al Comitetului National Paralimpic.

Cum a aparut ideea acestui turneu si care este motivatia pentru a-l organiza permanent? 

SportLife a participat, ca partener, inca de la prima editie a turneului E.ON Kinder organizat de ACS Kinder si grupul E.ON, tocmai in ideea de a-si materializa scopul – sustinerea sportului romanesc. Incepand cu editia a III-a, ce a avut loc in perioada 1-4 septembrie 2009, SportLife devine co-organizator al acestui turneu, alaturi de ACS Kinder si E.ON Romania, convins, acum si practic, de faptul ca aceasta actiune are efecte benefice asupra imaginii sportului romanesc in randul micilor sportivi.

Cate echipe va asteptati sa participe in 2010?

Daca la prima editie a turneului, ce a avut loc in anul 2007, au participat un numar de  8 echipe, la o singura categorie de varsta (U14), turneul a crescut de la an la an (2008 – 2 categorii de varsta, 2009 - 3 categorii de varsta). Anul acesta urmeaza sa participe un numar de aproximativ 100 de echipe din Romania, impartite pe 6 categorii de varsta. Momentan turneul se adreseaza doar echipelor romanesti, insa , am inceput sa primim cereri de inscriere si din alte tari, si nu este exclusa participarea unor echipe din strainatate la editiile viitoare.  

Cum ai reusit sa convingi sponsorii sa va sprijine in acest proiect ?

Partenerul principal al evenimentului, inca de la prima editie,  este grupul E.ON Romania, fara sprijinul caruia nu ar fi posibila desfasurarea acestui eveniment. De asemenea, s-au alaturat acestui proiect, catalogat drept cel mai mare eveniment fotbalistic ce are loc an de an in judetul Mures, si alti parteneri, cum sunt: GRUPUL BENTA, HOTEL APOLLO, CAPAROL, HOTEL DARINA, SPORTLOCAL.RO. Atragerea acestora in randul sponsorilor nu poate fi numita dificila, reprezentantii acestor companii cunosc si ei nevoia unor astfel de evenimente in sportul romanesc si, bineinteles, in judetul Mures. 


Ce premii vor fi la editia de anul acesta? Pregatiti si alte surprize?

Pe langa premiile “clasice” ale turneelor de fotbal pentru copii si juniori, ce consta in cupe, medalii, diplome, echipamente si materiale sportive (echipament complet de fotbal pentru ocupantii locului I, 15 mingi pentru locul II, 10 mingi pentru locul III, 5 mingi  pentru locul IV), vor fi premiati, la fiecare categorie de varsta: cel mai bun portar, cel mai bun jucator si golgeterul turneului, carora li se vor acorda diploma, statueta si cate un trening de prezentare.

Vor fi premiati absolut toti participantii la eveniment cu diplome si tricouri, astfel incat fiecare participant (copil, antrenor sau parinte) la acest eveniment sa se intoarca acasa cu o frumoasa amintire de la acest turneu.   

Fiecare echipa participanta va primi, gratuit, la finalul turneului, cate o poza inramata, cu toti jucatorii echipei respective.

Ca noutate, in acest an asteptam posibila prezenta a d-lui Miodrag Belodedici - directorul tehnic al loturilor naţionale de juniori si a d-lui Emeric Ienei – invitat special.

Totodata, incepand cu acest an, un nou personaj isi va face simtita prezenta si va anima atmosfera pe toata durata turneului: Mascota Turneului.

Multumita noului nostru partener (sportlocal.ro), rezultatele si noutatile vor fi postate LIVE pe pagina oficiala a evenimentului, astfel incat parintii si fanii de acasa sa poata urmari in timp real evolutia echipei favorite.

Un mesaj pentru toate echipele participante?

Nu ezitati sa va confirmati prezenta la Turneul E.ON Kinder din acest an, deoarece numarul de locuri este limitat si nu exista posibilitatea suplimentarii acestora.

Va asiguram ca veti fi multumiti de toate aspectele organizatorice (conditii de cazare, masa, terenuri de joc, premii) si veti trai o experienta care-si merita laudele. 

Va asteptam cu drag!

Partener Principal

Organizatori

sportlife

Sponsori


Targu Mures logo

erima
municipiul tg mures