Header

Contact

Regulamente 

Pop Lupu Coriolan  0740 / 963.274

Înscrieri

Vlad Amariei 0740 / 180.319

Despre noi


ACS Kinder Sângeorgiu de Mures și SportLife organizează anual, începând cu anul 2006, Cupa E.ON Kinder. Partenerul principal al acestui eveniment este, încă de la prima ediție, compania E.ON România.


An de an la competiţie se întrec echipe de juniori din județele Mureş, Prahova, Ilfov, Constanţa, Sibiu, Galaţi, Cluj, Maramureş, Brăila, Argeş, Călăraşi, Neamţ, Vrancea, Bihor, Braşov, Suceava, Vaslui, Timiş, Buzău, Harghita, Bistriţa Năsăud şi Dâmboviţa, precum şi din municipiul Bucureşti.

Toate noutăţile şi detaliile desfăşurării turneului sunt disponibile pe site-ul oficial al competiţiei www.eonkinder.ro.

______________________________________________________________

ACS KINDER

                   ACS Kinder a luat fiinta in 10 septembrie 2004 la initiativa celor trei asociati ai momentului respectiv: Pop Lupu Coriolan, Pop Lupu Coriolan Jr. si Simon Zsolt. In momentul infiintarii clubului aproximativ 50 de copii si-au exprimat dorinta de a evolua sub culorile ros-albe ale clubului .

                   Obiectivul asociatiei este pregatirea copiilor intr-un cadru organizat , de catre profesori competenti , astfel incat in jurul varstei de 18 ani sa poata face saltul la o echipa de seniori si a deveni jucatori profesionisti .

                   Cu alte cuvinte suntem fauritorii de vise ai acestor copii care vin cu entuziasm la antrenamente, antrenorii si conducerea clubului rasplatindu-le increderea acordata prin cele mai bune conditii de pregatire.

                   A.C.S. Kinder beneficiaza de o baza sportiva proprie , cu teren de fotbal gazonat de dimensiuni normale, teren sintetic 40*20m, teren sintetic 30*12m si un teren de iarba de dimensiuni 40*40m, tribune pentru spectatori, 3 vestiare pentru sportivi, spatiu de cazare, microbuz propriu, precum si anexele necesare desfasurarii activitatii sportive in cele mai bune conditii .

______________________________________________________________

SportLife.Live.

Grupul de firme SportLife îşi desfăşoară toate activităţile în jurul sportului, având ca scop principal îmbunătăţirea situatiei sportului românesc şi a situaţiei sportivului român.

Ne implicăm direct în dezvoltarea sportului românesc prin: import şi distribuţie de echipamente şi materiale sportive, organizare de evenimente sportive, comunităţi online dedicate sportului.

Toate informațiile despre proiectele și produsele noastre le găsiți pe www.sportlife.ro și www.facebook.com/sportliferomania.

 

Partener Principal

Organizatori

sportlife

Sponsori


Targu Mures logo

erima
municipiul tg mures